Drive-in - beställ och hämta

OBS! Säsongen är nu över och butiken är stängd! Du är hjärtligt välkommen att handla hos oss nästa år!


Köp dina kräftor utan att behöva lämna bilen

Butiken ligger ca 200 meter från Ica Maxi, på Herkulesvägen 17. Här erbjuder vi delikata Vätterkräftor under hela sommaren. Det går även bra att göra beställningen på vår hemsida innan besöket, för att sedan hämta upp kräftorna från butiken när det passar dig.

Nu kan du köpa dina Vätterkräftor utan att ens behöva lämna bilen! Detta tycker vi såklart är både bra och viktigt med tanke på de restriktioner som Folkhälsomyndigheten vill att vi alla följer. Betalningen sker via Swish för att ytterligare minimera spridningen av covid-19.
Torghandel

Varje lördag mellan kl 07.00 - 13.00 hittar du oss på Västra Torget i Jönköping. Torghandeln räknas som en av Sveriges största. Där hittar du det mesta - allt från kläder till fisk, och självklart färska Vätterkräftor från Kräftkungen!


Reko-ring

REKO, som står för "rejäl konsumtion", är ett smart sätt att handla lokalproducerad mat helt utan mellanhänder. Konsumenter och producenter på en ort går samman och startar en REKO-ring där råvaror och produkter säljs direkt från producent till konsument. Enkelt och smidigt samtidigt som du stödjer våra lokala producenter.

För att ta del av detta kan du som är konsument gå med i Facebook-gruppen REKO Jönköping-Huskvarna. Gruppen har just nu cirka tio tusen medlemmar. I flödet finns Kräftkungens annonser. Där använder du dig av kommentarsfältet för att skriva antalet kilo kräftor som du önskar köpa. På REKO-ringen i Jönköping är det utlämning av våra kräftor varannan torsdag på parkeringen vid M2-center, utmed E4:an.