Historia

Smak som passion

Vi har alltid haft ett stort intresse för smaker och en förkärlek till skaldjur. Med bakgrund inom restaurang och kök föll det sig naturligt för oss att ta fram processen för hur en perfekt kräfta ska smaka - från jord till bord. När vi väl var nöjda med smaken blev det en självklarhet att utveckla det som idag är Kräftkungens kokeri.

Hösten 2018 var vi redo att göra verklighet av vår dröm och startade Kräftkungen AB. Vi ville kunna erbjuda de bästa kräftorna från vårt fina rena Vättern. Resultatet blev de delikata Vätterkräftor ni kan beställa från oss idag!Hållbarhet

Att jobba miljömedvetet och ekosmart är en ständigt pågående process för oss på Kräftkungen. Vi vill arbeta aktivt för en hållbar utveckling, så att vi kan bidra till en bättre framtid för våra kunder och vår närmiljö.

Kräftkungen jobbar för en hållbar verksamhet och miljömedvetna val på många olika sätt. Vi gör alltid provfiskningar och dokumenterar detta på varje arrende för att få en överblick om hur kräftbestånden mår och utvecklas.